Kiterjeszett garancia

Gyári alkatrész

Kapcsolat

Regisztráció, belépés

Javításaim

Átvizsgálások

Nyomtatványok

Kalkulátorok

Fontos tudnivalókKérjük az ÁSZF elfogadását!

Hibás e-mail cím!

Kérem a hiba javítását!

vissza

Csak számokat lehet beírni!

Kérem a hiba javítását!

vissza

Nem választott ki települést!

Kérem a hiba javítását!

vissza

Gyári alkatrész ajánlatkérés

Gyári alkatrész

Az ajánlatunk tájékoztató jellegű, az ajánlat részünkről nem jelent szerződési kötelezettséget.

Ajánlatkérés menete:

  • Kérem adja meg a keresett gyári alkatrész(ek) cikkszámát, mely megadása a következő lehet:
    • Ha ismeri a gyári alkatrész cikkszámot, kérem írja be. (Több gyári alkatrész ajánlatkérése esetén írja be az első alkatrész cikkszámot a -gyári alkatrész cikkszáma-, a többi alkatrész cikkszámot az -üzenet- mezőbe; illetve a -gyári alkatrész cikkszáma- mezőt üresen hagyva az összes alkatrész cikkszámot az -üzenet- mezőbe.
    • Ha nem ismeri a gyári alkatrészek cikkszámát, akkor töltse ki a forgalmi engedély alapján a -Gépjármű adatok- részt, az -üzenet- mezőbe pedíg írja le, mely alkatrészt, alkatrészeket keres. A keresett alkatrész(ek)-hez tartozó robbantott ábrákat -ha elérhető az adott gépjármű márkához, típushoz- az Ön által megadott e-mail címre megküldjük az alkatrészek beazonosítása végett. Az alkatrész(ek) beazonosítása után megküldi részünkre az ábrákon található cikkszámot, cikkszámokat, azonosító számot, azonosító számokat.
  • A megadott gyári alkatrész cikkszámokra, illetve az ábrákon megadott cikkszámokra, azonosító számokra e-mailben árajánlatot küldünk a szállítási idő megadásával.
  • Az árajánlat elfogadása esetén az árajánlatban szereplő bruttó összeget (alkatrész(ek) bruttó ára, illetve a szállítási költség bruttó ára) átutalja banki számlaszámunkra. A banki utalás megérkezése után megrendeljük, kiegyenlítjük a szállító cég felé a gyári alkatrész(ek) bruttó árát. Az alkatrésze(ek) megérkezése után futárszolgálattal elküldjük Önnek a megrendelt és pénzügyileg rendezett gyári alkatrészeket.

Miért kell az alkatrészek árát előre utalni, mi a biztosíték az alkatrész(ek) megrendelésére?

Gyári alkatrész(ek) megrendelésekor nincs arra lehetőség, mint pl. utángyártott új alkatrészeknél, azaz ha az alkatrészt nem bontottuk ki eredeti csomagolásából, az esetek legnagyobb részében az alkatrész visszaküldhető. Ezzel szemben gyári alkatrésznél már a megrendelés pillanatában fizetési kötelezettség keletkezik, ami nem visszavonható, nincs lehetőség az alkatrész visszaküldésére (csak bizonyos esetekben lehetséges díj felszámolása mellett). Az Ön részéről átutalt alkatrész ár bankszámlánkra megérkezése után az alkatrész(ek)-et megrendeljük, kifizetjük. Erre biztosíték vállalkozásunk részéről a közel 30 éves működés (1994. óta), illetve az interneten található google vélemények, mérleg, eredménykimutatás adatok.

Az alkatrész szállítási ideje módosulhat a tervezetthez képest?

A gyári alkatrészek jelentős része európai, illetve más kontinensek nagykereskedelmi raktárából kerül megrendelésre. A tervezett szállítási időhöz képest lehet eltérés.

A gyári alkatrész ajánlatkéréssel, megrendeléssel, beszerzéssel, szállítással kapcsolatos egyéb információi az "Általános Szerződési Feltételek", "Szállítási és fizetési feltételek" részben érhető el.

Gépjármű adatok
Üzenet szövege
Hátralévő karakterek száma:
Személyes adatok
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező
WeboldalainkElérhetőségünkInformáció
www.parkauto.hu telefon: 06 30/8653-520 Általános Szerződési Feltételek
email: parkauto@parkauto.hu Szállítási és fizetési feltételek
facebook
instagram